Smart Mirror Photobooth surprinde toate emoţiile.

Suntem o echipa tanara, iar dorinta noastra este sa facem orice petrecere memorabila cu ajutorul Cabinei Smart Mirror Photobooth, un echipament de ultima generatie, singurul de acest gen din Constanta. Oferim clientilor o experienta unica si amuzanta, iar scopul nostru este sa cream distractie si amintiri frumoase. Misiunea noastra este de a face din petrecerea dumneavoastra un eveniment distractiv, unic si de neuitat, iar obiectivul nostru este sa furnizam calitate si un nivel exceptional de servicii. Va oferim cea mai recenta tehnologie in domeniu, unica in Constanta, iar invitatii dumneavoastra vor fi impresionati de toate optiunile disponibile si vor imortaliza momente spontane din timpul petrecerii.

DE CE NOI?

Mentinem distractia petrecerii si surprindem zambete

Cabina Smart Mirror Photobooth este potrivita pentru nunti, petreceri, aniversari, reuniuni de clase, baluri de absolvire sau evenimente corporative. Este conceputa pentru distractie, eleganta si flexibilitate, atat pentru adulti, cat si pentru copii de toate varstele. Smart Mirror Photobooth distreaza pe toata lumea, de la mic, la mare, inca de la inceputul petrecerii, incurajeaza interactiunea si va crea multe momente amuzante. In plus, veti avea amintiri in timp real pe care le puteti lua cu dvs. Chiar daca traim in era digitalului, placerea de a avea in mana o fotografie spontana cu prietenii nu poate fi egalata. Seflie-urile cu telefonul mobil vor fi astfel inlocuite cu poze de calitate pe care le puteti imprima pe loc, pe hartie premium si invitatii vor putea lua acasa, drept amintire, o fotografie. In plus, Smart Mirror Photobooth va permite sa adaugati o nota personala la toate fotografiile evenimentului. Personalizarea pozelor tiparite va pastra amintirea petrecerii dvs. in mintea invitatilor pentru mult timp.

Smart Mirror Photobooth cea mai moderna cabina foto.

Smart Mirror Photobooth este cea mai noua cabina de pe piata, pregatita pentru toate tipurile de evenimente. Modelul nostru este unic in Constanta, are cele mai mari dimensiuni si un design deosebit. Se poate integra frumos in orice locatie si raspunde la o varietate de tematici, in functie de preferintele dumneavoastra si de tipul de petrecere pe care il organizati. Cabina foto reprezinta un colt al zambetelor pe care invitatii il adora. Astfel sunt eliminate complet sansele ca evenimentul sa devina plictisitor, iar in momentele mai putin antrenante ale petrecerii invitatii vor fi ocupati sa faca fotografii distractive.

Colaborare de succes

O Poveste de Neuitat.

Aduceti magia Smart Mirror la evenimentul dumneavoastra si faceti din orice petrecere o poveste memorabila!

Iti stam la dispozitie cu orice informatii pe tot parcursul colaborarii. Chiar si dupa!