Smart Mirror Photobooth este ultimul trend în materie de Photo Booth, fiind cea mai nouă invenţie de acest fel. Ideea este foarte simplă. Pe scurt, pentru a folosi cabina foto Smart Mirror Photobooth trebuie doar să apeși butonul „Start” de pe ecranul touchscreen apoi să urmărești instrucțiunile. În funcție de tipul de fotografie aleasă de către organizator, vei putea face 1, 2, 3 sau 4 fotografii. Între fiecare fotografie ai 10 secunde disponibile pentru a îți schimba poziția și pentru a te costuma cu accesoriile puse la dispoziție de către noi. După ce ai realizat fotografiile, poți previzualiza rezultatul înainte de a le tipări într-un format ales de către organizator. E foarte rapid, imaginile fiind printate in maxim 12 secunde!

Dimensiunile exacte sunt: 1,6m înălţime x 0.95m lăţime x 0.66m adâncime.

Propsurile sunt accesorii pentru photo booth, figurine colorate din carton cu diverse forme: mustaţă, papion, pălărie, ochelari, buze sau cu mesaje personalizate. Aceastea sunt un adevărat punct de atracţie al evenimentului. Iar combinaţia ideală este cea între un photo corner decorat în tema petrecerii voastre și căteva seturi de props-uri cu accesorii și mesaje personalizate!

Această decizie trebuie luată în primul rând în funcție de numărul invitațiilor. Vezi pachetele noastre standard și contactează-ne pentru a crea impreună oferta potrivită nevoilor tale!

Sigur! Întotdeauna va fi cel puțin o persoană din echipa noastră pregătită să ajute pe oricine și să creeze atmosfera necesară pentru poze reușite!

Pentru a instala cabina noastră foto avem nevoie de mai puțin de 35 de minute dar preferăm să fim la locul evenimentului cu cel puțin o oră înainte pentru a ne asigura de buna funcționare a acesteia. Timpul de montare și demontare este inclus în tariful închirierii cabinei foto. Totuși, dacă acest lucru trebuie făcut cu mult timp înainte de punerea în funcțiune a cabinei foto (din pricina tipului evenimentului care nu permite instalarea sau dezinstalarea înainte, respectiv imediat după ora cerută pentru închiriere,), se va percepe un tarif de 50 euro/oră pentru timpul de așteptare. Ora de așteptare este destinată clienţilor care doresc prezenţa cabinei foto mai tărziu de ora 21:00.

În maxim 12 secunde veți avea în mană un ‘suvenir’ perfect!

Da! Atât în galerie online cât și după eveniment, pe un stick USB.

Da. Vă conectați pe un website cu un user și parolă transmise de noi și puteți vedea și descărca toate pozele evenimentului instant.

Desigur. Acestea rămân în cloud. Puteți seta dv. parola pentru access!

Există două moduri diferite de print. Simplu, cu o poză de 10×15 sau Strips, în formatul 5×15.

Timpul de montat este gratis, însă după ora 21 orice oră de așteptare este plătită. Vezi Oferte

Se poate plăti atat cash cat și prin transfer bancar.

Ne deplasăm oriunde în România și nu numai. Fiind din Constanța putem acoperi gratuit distanțe de pana la 10 km în jurul orașului. Pentru evenimentele care se desfășoară în locații ce depășesc această distanță, costul transportului va fi calculat separat.

Dacă doriti ca și vouă să vă rămană o mărturie din partea invitaților, poza lor, bineințeles una haioasă făcută în Cabina Foto alături de o urare sau un text haios, atunci acesta este produsul care îndeplinește toate cerințele. Guest Book-ul sau Cartea de oaspeți este lucrat manual, cu detalii și prinderi care îi oferă un aspect vintage. Colile din interior sunt din carton suficient de gros pentru a susține pozele lipite. Pe acestea se va scrie cu marker alb pe care-l aveti inclus în pachet. Coperta se poate personaliza prin gravură laser, având astfel un album complet personalizat.

Smart Mirror Photo booth Constanta

Colaborari de succes

Sper ca am putut sa va raspundem la intrebari. Daca nu am reusit si inca mai aveti neclaritati, nu ezitati sa ne contactati!