Smart Mirror Photo booth

Articole

De ce este Smart Mirror o idee perfecta pentru evenimentul tau?

Traim in era vitezei si a zecilor de aplicatii de Social Media. Fotografierea, mai ales selfie-urile, au devenit parte din viata de zi cu zi. Daca ati fost recent la o nunta, majorat sau orice alt eveniment, cel mai probabil era prezent cel putin un “photo corner”, daca nu chiar o cabina foto. De obicei, le descoperi ascultand de unde vin cele mai zgomotoase rasete!

     Cabinele foto sunt un trend in continua crestere si devin foarte populare la toate tipurile de evenimente sociale. Aici sunt 5 motive pentru care Smart Mirror e un “must-have” pentru urmatorul tau eveniment:

  1. Sparge gheata

Smart Mirror ofera oaspetilor ocazia perfecta de a se cunoaste si a interactiona. Fie ca acum se cunosc sau sunt prieteni vechi, invitatii nu vor avea probleme sa se distreze in Oglinda cu peruci si ochelari funky! In plus, de obicei acestia sunt foarte entuziasmati sa isi arate fotografiile altora sau sa le posteze repede pe social media. Oamenii vor pleca de la petreceri cu prieteni noi!

  1. Sunt tematice

Daca aveti o tema clara pentru evenimentul dumneavoastra, Smart Mirror poate fi un element important de personalizare. Poate fi adaugat brading-ul, hashtag-urile, logo-urile, culorile si multe altele, atat pe carcasa oglinzii cat si pe template-urile pozelor! Invitatii se vor simti total implicati in eveniment.

  1. Marketing

Oglinda este un instrument excellent pentru marketingul evenimentului dvs, fara a depunde prea mult efort. Putem crea template-uri cu logo ul dvoastra, astfel pozele sunt atat o amintire frumoasa cat si o metoda simpla de brand awareness!

  1. Pastrarea amintirilor

In ziua de azi, majoritatea pozelor sunt capturate pe telefon si salvate “in cloud”, sau vizibile doar pe conturile de Instagram si Facebook. Oferindu-le invitatilor optiunea de a lua acasa o amintirie a evenimentului va face totul mai special si te asigura ca petrecerea va ramane mult timp (poate chiar pe viata) cu invitatii tai.

  1. Distrativ pentru toate varstele

Indiferent de varsta, de la copii la adulti, cabinele foto pot fi utilizate foarte usor. Nu esti niciodata prea batran pentru a te distra! Lumea este mereu atrasa de oglinzi si posibilitatea sa creezi o poza cu printr-o simpla atingere a ecranului este fascinanta. Oaspetii tai vor fi distrati pe tot parcursul petrecerii!

GUEST BOOK / CARTE DE OASPEȚI Ce este?
Cum reuseste Smart Mirror sa adauge valoare petrecerii?

Related Articles