Smart Mirror Photo booth

Articole

Cum reuseste Smart Mirror sa adauge valoare petrecerii?

Toti stim ca o petrecere are nevoie de mai multe elemente bine pus la punct pentru a fi de success. Locatia, muzica, luminile.. de toate acestea nu te poti lipsi. 
     Insa exista anumite servicii care pot imbunatati orice eveniment, creand o atmosfera unica pentru invitatii tai si oferindu-le momente de neuitat.
      Smart Mirror face parte din aceste servicii, reusind sa amplifice starea de bine a invitatilor aproape instant, indifferent de locatia aleasa sau tipul de eveniment!


Cum reuseste?

1.     Oglinda foto creeza noi legaturi intre invitati, reusind sa ii aduca intr-un spatiu amuzant si prietenos chiar si pe cei care nu se cunosc. Costumandu-te in diverse personaje amuzante, este mult mai usor sa te conectezi cu ceialalti, toata lumea dorind sa creeze cea mai amuzanta poza.

2.     De multe ori, la inceputul evenimentului, pana ajunge toata lumea, invitatii sunt mai retrasi, nu prea stiu ce sa faca si ajung sa stea singuri, pe telefon. In schimb, in prezenta unui Smart Mirror situatia aceasta este inexistenta. Invitatii sunt mereu curiosi cum functioneaza si incep deja distractia si “selfie” urile, pana la inceperea efectiva a petrecerii!

3.     Oricine poate folosi Oglinda! Nu exista limita de varsta iar cine nu stie exact despre ce e vorba, va intelege repede cum se foloseste ori va fi ajutat de asistentul oglinzii.

4.     Am observat ca si cei mai timizi invitati ajung sa se destinda si se imprieteneasca cu ceilalti, amuzati fiind de pozele cu accesorii haioase!

5.     Ce alta amintire sa fie mai rezistenta daca nu o fotografie premium? Invitatii tai vor avea intotdeauna o amintire “reala” de la petrecerea ta!

6.     In era digitala, fotomarturiile inlocuiesc cu success marturiile clasice, economisind timpul si banii cheltuiti pe cautarea si achizitionarea acestora.

7.     Guestbook-ul va fi plin cu pozele haioase ale invitatiilor si urarile acestora, fiind si primul album foto gata la sfarsitul evenimentului.

De ce este Smart Mirror o idee perfecta pentru evenimentul tau?

Related Articles